Nyårsafton

Nu har det gått några dagar sen jag skrivit igen, redan nyårsafton och snart ett nytt år. Varför hinner jag inte med längre?  Får hoppas jag gör det nästa år:)

I onsdags gick jag & Micke och såg Narnia - skeppet gryningen på bio, första gången jag såg 3D och antagligen den sista! Dålig bild, dålig film, svinkallt i biografen. Allt slutade i migrän, så jag går inte på bio fören dom tar bort 3D och det lär väl aldrig hända=P





Jolines julklapp.

Gott nytt år!

Måndag

Precis kommit in efter en tur på Jysk med Joline & Angelica. Jag fick "äran" att dra Joline i pulkan, så nu är jag trött i armar och ben!

Har inte riktigt haft Tid/ork eller lust att blogga dom senaste dagarna.
Mycket jul, städ, mat och film har istället prioriterats, har även hunnit med ett träningspass framför tvn här hemma.
Fick Kinect Your shape fitness av Micke, han tyckte jag behövde börja träna. Så det tackar vi för;)
Tänkte faktiskt försöka börja träna lite framöver, måste bara fixa ett par träningskor, sen har jag 1 månads gratis träning på Atic gym här i stan som jag fick av Martina. Så nu borde jag skärpa till mig och ta mig dit.

I fredags var det julafton och den började vi hemma hos farmor, med lite släktingar och kalle anka förstås!
Eftermiddagen firade vi hos morsan, dit kom även tomten och hälsade på. Blev en trevlig dag med alldeles för mycket godis, men det gillar ju jag=P
Men nu va det visst några dagar sen det var fredag och julafton! Redan måndag, vart tar dagarna vägen?

Ikväll va tanken att vi skulle glo Narnia Prins Caspian här hemma, så att vi kan glo nya Narnia på bio någon dag i veckan. Har redan sett Prins Caspian men kommer inte ihåg något alls av filmen, så bäst att uppdatera sig lite!

Nu ska ja mixa lite bär och göra smoothis till familjen.
Ha en fortsatt bra måndag.




God jul

Precis hemkommen från massa julfirande, nu blir det att varva ner och mysa.

God jul på er.

Puss

Onsdag

Dom senaste dagarna har jag inte hunnit uppdatera bloggen allt för mycket, har haft fullt upp med att fixa julklappar och sånt skoj. Tror jag hunnit va på stan ungefär 71100 gånger dom senaste dagarna, men man hittar inte riktigt det man ska ha, sen blir man alltid stressad när det är mycket folk och då ger man upp shoppandet!
Men äntligen börjar ja se ett slut på shoppingen, nu är det bara julmaten som ska inhandlas och det tar vi ikväll!

I måndags va Emelie här och gav lite julklappar till dom små, hur fina kläder som helst fick dom. Lite stora men det dröjer nog inte länge innan dom växer i det:) Så tack så mycket!
Hann även med några timmar på stan med mor efter det.

Tisdag morgon stressade jag,Angelica och barnen iväg till stan. Vi va (nästan) så tidiga så att vi fick hänga på låsen innan dom öppnade;) Ne inte riktigt så illa men straxt efter 10 va vi där och kollade in realisationen på H&M.
Framåt kvällen bar det av till Cissi för att fira lite jul, vi åt gott och hade det trevligt, fram tills det va dags att åka hem med alla övertrötta barn.

Nu väntar jag på att Micke ska komma hem så att jag kan ta mig till maxi för andra gången idag.


Byxorna från Emelie.(Joline fick ett par men dom har jag ingen bild på.)


Ninja.


Nikita.

Söndag

Kvällen igår va hur trevlig som helst, började dricka hemma hos Martina, sen avslutade vi kvällen på harrys med lite dans.
Idag mår ja dock inte lika bra som jag gjorde igår=P men jag har inte spytt och det är rätt ovanligt för att vara mig, så jag får va nöjd!

När den värsta bakfyllan hade lagt sig idag, drog jag och karln iväg för att ragga julgran, efter mycket velande och förfrusna fingrar fick han bestämma gran helt själv. Det blev en kort, tjock och fluffig gran, mycket bra jobbat.
Tyvärr så verkar jag inte tåla tjockisen utan kliar halft ihjäl mig här hemma, så ja får låta bli att kela med den och blir det inte bättre så får jag sno tillbaks min plastgran som morsan lånat och så får hon Mickes vackra gran.

Nu ska ja slänga mig i sängen! Natti.

Bilder

Så här söta va mina tjejer igår..


Nikita.


Ninja.

Och idag har dom morgonmys med sin pappa..



Nu väntar jag bara på att morsan ska vakna, sen ska vi ut och leta lite julklappar..igen! Hämta gåstol och lite dregglisar ska vi också försöka att komma ihåg.
Måste se till att ha lite att göra idag så att jag inte hinner bli trött till kvällen, för ikväll blir det fest med Martina och Jenny, kommer bli trevligt:)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg:)
Puss

Grattis till er

Mina fina prinsessor blir 6 månader idag.Grattis mina älskade ungar!
Men vart tog dom månaderna vägen? Det går för snabbt. Men dom blir vackrare och perfektare för varje dag som går:)
Bäst att avsluta här innan jag börjar böla=P

Nu ska jag dra fram snabeldraken och ta några varv i lägenheten, efter det blir det en date med Martina på stan! Trevligt:)

Puss

Torsdag

Idag blev det att luncha på stan med Madde, Carina och barnen. Tyvärr smakade maten som något dom plockat upp ur soporna, skit med andra ord!

Nu skulle vi igentligen gjort mat, potatismos med vegsnitzel stod det tydligen på vårat osynliga matschema som givetvis inte finns mer en i Mickes hjärna! Ska bli spännande att se va som står på "schemat" resten av veckan.
Men som sagt det blev inget av det idag, utan vi får väl nöja oss med mackor och popcorn.

Försökte få familjen att ställa upp på tomtekort förut, det gick inget vidare!


Embla surar.


Ninja&Nikita.


Rudolf.


Ninja.

Nu mackor och film! Tjupp

Migrän

Huvudvärk, migrän och lite mer huvudvärk ,så har min dag sett ut.
Känns som jag jämt har huvudvärk, börjar bli jobbigt. Men det är väl bara att gilla läget och lära sig att leva med det, hade gjort mycket för att få ha en "frisk" kropp i en vecka. Aja nog om det!

Hade rätt om Nikita & Ninjas vikter. Nikita vägde 7085g och va 66,5cm lång. Ninja vägde 7220g och va en halv cm längre en syrran. Så dom hade växt massor på både bredden och längden:)


Joline.


7kg klumparna.






Bvc

Straxt blir det lite lunch på stan kanske? Sen ska vi iväg till bvc för att ta reda på hur mycket våra klumpar väger, den här gången tror ja dom väger lite över 7 kg.

Återkommer efter lucia med vikt resultat och förhoppningsvis lite bilder på Joline.

Lucia

Tyvärr missade jag att titta på lucia firandet på tvn, får försöka komma ihåg det till nästa år;)
Hade hoppats på att motala komun hade tagit sitt förnuft till fånga och fixat luciatåg med hästar igen, men det verkar inte bli något mer sånt. Det va bättre för;)
Men i morgon får jag gå och kolla på Joline när hon är tärna på dagis, så då får jag min dos av lucia firandet. Det ska bli mysigt.

Idag har vi haft en helmysig eftermiddag hemma hos Jenny & Felicia, mina små tjejer verkade dock lite avundsjuka på Felicias hoppgunga och gåstol så nu vet ja va trollen ska få i julklapp!

Nu ska jag straxt hoppa i säng o försöka sova bort min envisna huvudvärk.
Puss




Bilder



Nikita försöker krypa samtidigt som hon äter upp sin bitring.


Ninja luktar på syrrans tåbira.


Pill i håret.


Ninja ser ut som toker.


Filurar lite.

Snart söndag

Karln är iväg och leker med sina vänner och barnen sover som små grisar i sina sängar, så jag har passat på att kolla på filmen bröderna karlsson.
Tyckte inte den va något vidare tyvärr=/ kanske är jag som är kräsen när det gäller film?

Annars har jag inte gjort så mycket dom senaste dagarna, men tiden den springer förbi i ändå.
Tänkte försöka hinna lite mer i veckan som kommer, träffa vänner och köpa dom sista julklapparna är väl det viktigaste:)

Testade att ge Nikita & Ninja välling idag men det va inte så populärt;) Får testa vidare och hoppas på att dom börjar tycka om det.
Föresten så har Nikita börjat "krypa" lite bakåt, jag är ju stolt men kan inte låta bli att tycka det går lite för snabbt. Mina små bebisar är inte så små längre!

Nu ska ja ta kväller.
Hoppas alla andra har en trevlig lördag!
Puss

Vinterskor

Äntligen har jag hittat ett par vinterskor jag vill ha, perfekta att leka i snön med:)
Tyvärr va dom lite små i storleken så ska försöka ragga upp ett par större, annars kör ja på dom här, för jag orkar inte leta mer.



Har ett par vita likadana snowjoggers i storlek 38 men dom är som 37or. Om någon skulle va intresserad är det bara att höra av sig.

I eftermiddag ska jag och morsan förbi Jenny och kolla på hennes vagn, skulle va skönt att ha en enkel vagn ifall man bara ska ta med en av ungarna någonstan, jobbigt att gå med tvillingvagn om man inte behöver:)
Efter så blir det tomtenatta en sväng, får hoppas vi hittar lite julklappar.

Pepparkakshus

Vi lyckades med huset igår och det kan ha blivit det vackraste huset som ni någonsin kommer få lägga ögonen på;)
Medans Micke och jag kämpade med att sätta ihop hus delarna, så bakade Joline massa pepparkakor.

Har blivit lite mycket bakande dom senaste dagarna och kommer jag inte på något annat att göra snart , så kommer jag nog rulla fram om några veckor!
Får se om ja får med någon ut på en långpromenad idag? Annars får jag tvinga ut mig själv, för barnen behöver faktiskt lite frisk luft. Känner mig kass som inte tagit ut dom på två dagar:(

Nu ska jag försöka söva Ninja & Nikita innan våra bästa år.






Svinkoppor, huvudvärk och gnäll

Joline har antagligen fått svinkoppor så vi har hållt oss hemma från dagis idag, jag har huvudvärk som vägrar att ge sig och alla barn är på dåligt humör. En helt underbar dag med andra ord;)

Men nu ska vi försöka oss på att göra ett pepparkakshus, förra året misslyckade vi(Micke).
Får återkomma med resultat!

Filmen jag tjatat om i några dagar va dåligt den med, så bättre lycka nästa gång.

Ha en bra kväll alla.

Film

Blev inte av att vi såg min film igår heller,det börjar bli till en vana nu! Men idag ska det bli av och jag hoppas den är jävligt bra nu när jag fått vänta så länge:)

Annars har det varit väldigt lugnt här hemma, blev att jag och Joline bakade lite lussebullar så nu är frysen full.
Vet inte varför vi bakar för det är ingen som äter upp bullarna ändå, utan dom brukar få ligga ett tag och sen byts dom ut.

Puss

Det snöar inte som jag vill!

Varför snöar det inte på min högra sida? Det går verkligen inte, ändrar jag så blir ju hela sidan cp.
Någon som vet?=)

Tack älskling...

För att du fixat en ny header åt mig:) och lite tack till mig själv som nästan fixade snön helt själv, inte så lätt när man inte är intresserad men det gick.

Idag va det dags för lite pulkaåkning igen, men det blev en mindre backe för Joline ville inte dra på sig mer skador en hon redan gjort dom senaste dagarna och då vågade tillomed jag åka:)



Blev inte av att vi såg min film igår, så vi ska straxt se den och trycka lite pizza samtidigt.


Pulka

Startade dagen redan klockan 9:30 i pulkabacken, har nog aldrig varit ute i så god tid innan:)
Micke och Joline verkade ha det roligt i backen, men själv höll jag mig utanför leken.
Tycker det är lite otäckt att åka pulka faktiskt, så ja får börja att åka i en mindre backe innan jag ger mig på Jätten!
Efter en timme så slog sig Joline och vi begav oss hem för att steka lite pannkakor.

Lite bilder från dagen bland annat....

Micke i sina nya skor;)


Vurpa


Snö


Ninja fick åka med pappa


Ninja


Sötknoppar

Nu blir det dags för filmen som jag fick välja, förhoppningsvis är den lite bättre en senaste katastrofen:)

Ha en bra lördagskväll!





Skit filmer

Tanken var att jag skulle vara på stan nu, men kom visst inte så långt! Får se om ja tar en snabbis senare, måste köpa present till Jolines dagis kompis som ska ha lite party i morgon.
Tycker det är svårt att veta vad man ska köpa till andra barn?

Igår valde min kära karl film för kvällen(som vanligt), det blev Scott Pilgrim vs. the world. Ja vad säger man? efter 15 minuter kollade jag för första gången hur lång tid det hade gått av filmen och efter en timme gav jag upp den.
Hade nog inte klarat av att plågas dom resternade 40 minuterna.

Min lista på riktigt dåliga filmer kan göras väldigt lång, men det finns TVÅ som man måste vara riktigt störd för att tycka om;



&




Se dom inte!!!



Dregglisar

Precis vaknat här hemma, börjar bli lite bortskämd med sovtiderna Ninja&Nikita har:) sen har dom sovit hela nätter ett bra tag nu och det tackar vi för.

Idag stod termometern på -17 grader när jag kolla, hoppas det blir lite mildare framöver så att man kan vara ute med dom små lite längre, är ju tillomed jobbigt för Joline att vara ute i mer en någon timme.
Sen när Micke slutat jobba ska vi iväg och inhandla ett akvarium till Joline som hon ska få i julklapp, men fiskarna får hon välja själv efter jul, kan nog bli lite jobbigt för fiskarna att va inslagna annars=P

På syfronten har jag inte kommit så långt, 4 dregglisar(2 normal små & 2 lite större) har inte vågat testa att ha sömmarna synliga en, men får se om jag hinner med det ikväll!
Är inte riktigt nöjd med mönstrena heller, men jag är så jävla kass på att rita så det får bli såhär tillsvidare.




Ha en bra dag!





RSS 2.0