Lite Ninja tid.

Ninja fick lite mamma tid och mamma lite Ninja tid idag. Vi va först iväg och matade fåglarna sen lekte vi lite i lekparken. Avslutade med en långpromenad.

Några söndagar framöver ska jag och Micke ha var sitt barn, så dom får lite egen tid med oss.
Jag tyckte det behövdes för Nikita har nämligen blivit extremt mammig här hemma, tar ja upp Ninja eller pratar med henne så blir Nikita helt vansinig och slänger sig på golvet och håller på att slå huvudet i grejer. Så har knappt hunnit med och gosa med Ninja något den senaste tiden.
Ska bli mysigt att kunna ägna tid åt ett barn lite:)

Joline va med morfar och grillade korv under tiden, så hon va nöjd när hon kom hem med.

Tog med kameran när vi va iväg, men batteriet tog slut så blev bara ett kort.








Fredag

Så va det fredag igen, känns som det kvittar va det är för dag. Har nog hellre vardag så man slipper all ångest som kryper på en om helgerna.
Men någon gång ska väl ja med gilla helgerna igen:)

Har hunnit med en promenad och städat lägenheten, snart ska ja även hämta hem ungarna från dagis, då blir det nog en promenad till. Så skönt för dom att sova i vagnen och skönt för mamma att slippa va inne!
Får se va vi hittar på framåt kvällen, men det blir väl lite mys med alla mina kids.



Ha en bra helg!



Glömd..

Japp jag hade helt glömt bort att ja hade en blogg, tror det rör sig för mycket i mitt huvud just nu. Får skylla på det!

Har hunnit med lekparken med Martina och Elina idag. På väg hem kommer ja på att Jolines balett börjar om ett tag, så det va bara att börja springa. Väl hemma fick vi tigga skjuts av mormor, så vi hann till slut:)
Typiskt mig att glömma allt viktigt, men det brukar ju lösa sig ändå som tur är!

På tal om något helt annat, hittade jag en bild på mig där ja va blond. Jag hade helt seriöst glömt bort att ja varit blond, blev hel chockad när jag såg bilden och nu saknar jag nog håret lite:) Men det är glömt tills i morgon =P



Tjupp, nu blir det popcorn!

Tisdag

Efter en alldeles för lång sovmorgon fick jag besök av Madde & Nova, bestämde oss för att hämta hem små brudarna lite tidigare idag. För att sedan bege oss i stormen till lekparken.


Ninja.


Nikita.


Nova.

Snart dags för N&N att åka till pappa, men i morgon får ja hem mina små brudar igen:) Och medans jag är barnledig ska jag & Martina roa oss med lite körkorts plugg, nere på biblioteket.
Måste ta tag i det där nu:) Får hoppas det går snabbt och smärtfritt.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!


Söndag

Lyckades precis söva små brudarna, dom ville inte samarbeta med mamma idag. Ninja hamnade tillslut i min säng och Nikita i sin egna. Ska bli mysigt att ha Ninja där i natt, det är ju inte allt för ofta dom sover i min säng:) Har väl hänt två gånger innan ungefär.

Efter lunch passade jag och Joline på att gå ner för att mata fåglarna, Joline fick även leka fotograf:)









Jävla mäktiga dom där svanarna..


RSS 2.0